023-5312083

Robert Westerveld, tandarts

Ken jij een kind dat tandarts wil worden? Dat wilde ik als negen jarige ook niet, ik wilde een piloot zijn! Maar het enthousiasme van vrienden die tandarts als beroep kozen, werkte aanstekelijk. Zij lieten mij zien wat het vak tandheelkunde inhoudt en echt, het is een fantastisch vak!
Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik neem de tijd om iedere patiënt zorgvuldig te behandelen.
Implantaten plaatsen is een van mijn specialisaties. Dat had ik als piloot niet kunnen doen!

Tandarts - Robert Westerveld

Bärbel Kuhn, paro-preventieassistente

Sinds Mei 2017 is Bärbel werkzaam binnen ons team.
Al in 1992 is ze aan het werk gegaan als Tandarts-assistente in Duitsland. En sinds haar komst naar Nederland in 2005 heeft ze haar beroep in ons land voortgezet.
Met verschillende opleidingen zoals , bleken, preventieassistentie, infectiepreventie, motivatie mondhygiëne en verdoven, heeft zij kennis op verschillende gebieden.
Bij ons in de praktijk komt u bij Bärbel voor het reinigen van u gebit en instructie mondhygiëne.
In haar vrije tijd is Bärbel vaak in de sportschool te vinden of langs de lijn waar zij haar voetballende zoon aanmoedigt. Ook gaat zij graag uit eten in één van de gezellige restaurants die haar woonplaats rijk is.

Greer Brown, paro-preventieassistente

Greer is sinds november 2013 bij ons werkzaam als preventieassistente. Na 10 jaar lang voor haar kinderen te hebben gezorgd is ze weer terug in de tandheelkundige wereld. Greer heeft in het verleden gewerkt in tandartspraktijken in Spanje en Engeland, hierdoor heeft ze al de nodige ervaring maar in elke praktijk werkt het natuurlijk weer anders.Sinds december 2016 is Greer in het bezit van het diploma Paro-preventieassistente. De behandeling bij de paro-preventieassistent lijkt op die bij een mondhygiënist, alleen is deze minder intensief. De paro-preventieassistent controleert uw tandvlees en reinigt uw gebit.In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met mooi weer lekker op het strand te lopen met haar twee zonen, lekker te experimenteren met koken en doet ze ook nog aan pilates.Verder is Greer iemand waarbij je je als klant in de stoel meteen op je gemak zal voelen en is ze voor ons een lieve maar ook gezellige collega.

Inez Lommerse, tandartsassistente

Inez is sinds oktober 2014 bij ons werkzaam in de praktijk als assistente.
Voorheen heeft zij in de kinderopvang gewerkt en na 4 jaar thuis geweest te zijn om voor haar kinderen te zorgen werd het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging. In haar vrije tijd vindt ze het gezellig om samen met haar man en kinderen naar het strand te gaan of te wandelen in de duinen. Ook eten met haar vrienden vindt ze leuk om te doen.

Kirsten Eijs van der Veldt, preventieassistente

Kirstin werkt sinds september 2012 bij ons in de praktijk als tandartsassistente.
Dit was voor haar een nieuwe uitdaging, omdat zij geen ervaring op dit gebied had.
Hiervoor werkte zij als manager in de modebranche, maar was toe aan iets nieuws.Sinds maart 2017 is Kirstin in het bezit van het diploma preventieassistente.Samen met haar vriend en hun zoontje woont ze in IJmuiden. Haar hobby is dan ook haar huisje om te toveren tot een klein paleisje.
Verder vind ze het ook leuk om lekker uit eten te gaan en op haar zomerse vrije dagen is zij meestal op het strand te vinden.

De praktijk

De praktijk is verhuisd naar de Herenweg 103A 8, en wij bevinden ons op de derde etage. Dit is de plek waar tandarts Westerveld nu met zijn assistentes zich bezighoudt met algemene tandheelkunde en orale implantologie.

footer logo

Tandarts

Westerveld

Praktijk Tandheelkunde en Orale Implantologie
Herenweg 103A8
2105ME Heemstede
Tel: 023-5312083

Openingstijden

Ma t/m do: 08:00 tot 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar

Ma t/m do: 08:20 tot 16:30 uur

Social media