023-5312083

Robert Westerveld, tandarts

Ken jij een kind dat tandarts wil worden? Dat wilde ik als negen jarige ook niet, ik wilde een piloot zijn! Maar het enthousiasme van vrienden die tandarts als beroep kozen, werkte aanstekelijk. Zij lieten mij zien wat het vak tandheelkunde inhoudt en echt, het is een fantastisch vak!
Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik neem de tijd om iedere patiënt zorgvuldig te behandelen.
Implantaten plaatsen is een van mijn specialisaties. Dat had ik als piloot niet kunnen doen!

Tandarts - Robert Westerveld

Anita de Reus, preventie-assistent

Naast preventie-assistente werk ik ook als oefentherapeut Mensendieck in mijn eigen praktijk (http://www.palestra-oefentherapie.nl/) in Amsterdam en Uithoorn. Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als tandartsassistente en sinds 11 jaar als preventie-assistente. Mijn hobby is hoopdance (dansen met een hoelahoep op muziek). Van mijn hobby’s heb ik ook mijn werk gemaakt en geef dan ook nog hoopdance (http://www.hulahoopsinmotion.nl/) lessen in Amsterdam-West. Vanaf 9 mei 2018 ga ik de praktijk verlaten.

 

 

Angélique Harren, senior tandartsassistente

Ik ben sinds 1 februari in dienst getreden bij deze praktijk. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als allround tandartsassistente. Ik heb ruime ervaring in de tandheelkunde en heb bij alle behandelingen wel geassisteerd en heb mij gespecialiseerd in de orthodontie. Samen met Robert gaan we ons meer toeleggen op de implantologie. Mijn hobby’s zijn paardrijden en mijn hondje. Ik neem de functie van Anita over.

De praktijk

Een prachtig pand in de Haarlemse Koninginnenbuurt. Dit is de plek waar uw tandarts Robert Westerveld, zich bezighoudt met algemene tandheelkunde en orale implantologie. Hierbij krijgt hij assistentie van Angelique Harren en Faiza Kooij. Achter ons gebouw is een parkeerplaats. Er is geen lift.    
footer logo

Tandarts

Westerveld

Praktijk Tandheelkunde en Orale Implantologie
Van Eedenstraat 4
2012 EM Haarlem
Tel: 023-5312083

Openingstijden

Ma t/m vrij: 08:00 tot 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar

Ma t/m vrij: 08:00 tot 17:30 uur

Social media